OSLO (Caroline Andres) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

OSLO

Hei!

Pappa og jeg var hjemme 00.30 i natt og da plukket vi opp Gøran på byen. Vi satt å snakket litt før pappa gikk å la seg og da dro Gøran og jeg på McDonalds. Haha, klokka var sikker 03.30 da vi dro på McDonalds.

I Oslo var pappa og jeg skikkelig turister i eget land eller hva man sier, haha. Vi begge har vært i Oslo mange ganger og pappa har bodd der i 3 år, men likevel tar vi bilder av slottet sammen med flere andre turister, som vel og merke ikke var fra Norge😂

 

 

 

 

 

 

 

Les Misérable var sinnsykt bra, så skjønner godt nesten hver forestilling er utsolgt! Jeg er jo veldig glad i musikaler også da, men det var virkelig bra. Det var ganske mange kjente personer som var med, som f.eks Marion Ravn og Dennis Storhøi.

 

 

 

Jeg skal faktisk på begge de to forestillingene som er satt opp på Folketeateret i år. The Phantom of the Opera har jeg allerede sett i New York, men det var med pappa og mamma elsker den filmen og musikken som er med så jeg kjøpte billetter til oss to sånn at hun også får sett den.

Nå sitter vi alle å slapper av i sofaen med hver hvor Mac, haha, super sosiale.. Så skal pappa og jeg ut å spise i kveld og Gøran skal på jobb litt senere.

Håper dere har hatt en super helg og bare slapper av i dag, føler det er det søndagen er til.

 

- Caroline • 14.01.2018 kl.15:58
  Så fine bilder :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  1743185_687280144653359_1
  Caroline Andres

  Hei🌸 Her kan du lese om hverdagen min, så det blir innlegg om alt mulig. For kontakt: caroline.andres@hotmail.com

  Follow on Bloglovin Heart It Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde